«Незалік» по краш-тестах, або як дешевше всього відновити розбиту техніку

Покажи мені свій смартфон, і я скажу хто ти є. Гаджет в ідеальному стані? Швидше за все, твоє життя нудне. Дисплей iPhone демонструє витіювату тріщину? Напевно, відмінно погуляв! Як правило, більшість поломок девайсів (смартфони, планшети, фотоапарати) відбувається за падінь, частіших в процесі вечірок та святкувань. Напередодні самої гучної вечірки цього року проведемо невеличке роз'яснення – що робити, чого очікувати і куди бігти, якщо у вас впав айфон, планшет, ноутбук або фотоапарат.

Що робити після падіння айфона?

В інтернеті повно «рекомендацій», як самостійно полагодити iPhone. Але ж ви розумна людина! Розумієте, що це чревате наслідками? Якщо перестаратися – можна нанести виправної, але дуже дорогої шкоди дисплею, а то і всьому гаджету, відновити який буде просто нереально.

Чого очікувати від падіння iPhone? Найчастіші проблеми:

- зависання айфона, викликане пошкодженням материнської плати;

- вихід з ладу кнопок (Home, ВКЛ);

- розбитий сенсорний екран;

- поломка мікрофона (динаміка, внутрішніх шлейфів);

- подряпини і вм'ятини на корпусі iPhone.

В чому полягає і скільки коштує ремонт айфонів?

Сервісний центр по ремонту айфонів «Технарі» пропонує цивілізовано вирішити проблему (часто ми вірішаємо її при вашої присутності).  Приносьте техніку в нашу майстерню, і після безкоштовної діагностики ми відремонтуємо задню кришку (200 грн), замінимо дисплей, здійснимо заміну кнопки Home, а також зробимо ремонт всього корпусу iPhone (500 грн). Як і будь-який досвід, цей допоможе вам не робити помилок у майбутньому і, можливо, надихне на подвиг – наклейку захисної плівки на екран чи купівлю чохла для айфона.

Лідером за каліцтв на «п'янках» вважається фотоапарат (впав на підлогу, потрапив «під попу»)

Сподіваємося, йому вдалося зробити хоча б пару фото до інциденту :)

Наслідки падіння фотоапарату:

- пошкоджений (заклинив) об'єктив. Іноді допомагає «встановлення» об'єктива на його місце шляхом натискання, але частіше це провокує поломку пристрою;

- фотоапарат включається, але замість знімка видає чорне поле. Проблема полягає в поломці шлейфу і діафрагми або спалаху;

- розбитий (тріснув) екран фотоапарата. Цей діагноз ви можете поставити і самостійно;

- фотоапарат не фокусується, зображення розмите;

- фотоапарат не включається.

Ми легко прийдемо на допомогу, буквально після Нового року і Різдва. Ремонт фотоапаратів в сервісному центрі «Технарі» триває від 2-х днів, за які ми можемо замінити спалах, фокусування, здійснити ремонт пошкоджених ділянок фотоапарата, провести ремонт діафрагми.

Не менш популярним зверненням в наш сервісний центр є падіння планшета

Акуратно! Планшетопад загострюється в новорічну ніч. Він загрожує такими проблемами, як:

- розбитий тачкрин (скло, дисплейний модуль);

- механічне пошкодження планшета у вигляді поломки корпусу;

- у планшетника пропав звук (зображення);

- планшет не включається.

Усунення поломок проводиться в сервісному центрі по ремонту планшетів. «Технарі» замінять сенсорне скло, замінять дисплей, замінять акумулятор, ще відремонтують корпус айпада.

А якщо впав ноутбук?

І таке буває, навіть часто! Ось лише деякі, але дуже прикрі і, треба визнати, поширені наслідки падіння (або удару) ноутбуку:

- ноутбук не включається (причиною може бути поломка блока харчування та мультиконролера);

- ноутбук не запускається (через падіння може вийти з ладу жорсткий диск, відеокарта);

- розбита матриця (дисплей);

- механічні пошкодження ноутбука після падіння (поломка петель, які тримають екран, тріщини корпусу тощо).

Сервісний центр «Технарі» співчуває, якщо з вашим ноутбуком сталася одна з неприємностей, але радить не піддаватися зневірі. Ми виправимо прикрість за 2-5 днів! Техніки-технарі, одним з основних напрямів діяльності яких є ремонт ноутбуків, проведуть заміну матриці екрана, здійснять ремонт петель корпусу, зроблять ремонт материнської плати (450 грн) і ремонт клавіатури. На кожен відремонтований девайс ми надаємо гарантію 6 місяців!

Будьте в авангарді!