Чому Технарі не фанати ремонту китайських планшетів?

Фахівці з ремонту техніки розуміють користувача, придбаючого пристрій від китайського виробника. Зазвичай в такі моменти їм рухає бажання заощадити на покупці девайса і виділитися незвичайним гаджетом. Користувачі, які купили китайський пристрій від маловідомої компанії (світові бренди, які так само збираються в Азії – не в рахунок!), отримують кілька хвилин задоволення, але дуже засмучуються, коли з улюбленим пристроєм (планшетом, телефоном, etc.) відбувається неприємність у вигляді поломки. Ми знаємо, що ремонт китайських телефонів (планшетів) може викликати деякі труднощі, несумісні з моральними спокоєм власників.

Давайте послухаємо, що думають з цього приводу працівники сервісних центрів «Технарі».

  1. Ремонт китайських смартфонів значно ускладнює відсутність маркування на деталях і комплектуючих. Це страшний сон техніків, яким дуже складно замовити запчастини! Майстри благають користувачів не нервувати, і закликають до адекватності: хіба варто дивуватися, що запчастину на Coolpad або Chuwi іноді доводиться чекати два-три тижні?
    Будьте впевнені: вам дуже пощастило, якщо довгоочікувана деталь під пристрій Pigma підійде з першого разу. Оскільки «нутрощі» пристрої бренду «no name» дуже рідко відповідають його моделі, далеко не факт, що всередині смартфона Chuwi стоїть акумулятор Chuwi.

  2. Китайські телефони ненадійні. Було б дивно очікувати від недорогого пристрою шикарною працездатності. Слабким місцем «китайців» є неякісна збірка і незадовільна якість пайки. Як наслідок поганої фіксації кнопок і роз'ємів, користувачі через пару місяців після покупки звертаються в сервісний центр по ремонту через відпалу кнопку або поламаний роз'єм. У ряді випадків телефони «розсипаються» в руках техніків!

  3. Ремонт китайських планшетів не може бути дешевим! Ми розуміємо розлад власників техніки, які дивуються, чому ціна ремонту недорогого китайського планшета може вдарити по кишені. Ця особливість продиктована, знову ж таки, "ексклюзивністю". Деталі на пристрої рідкісних брендів підбираються індивідуально практично в кожному випадку. Це не може не відображатися на їх ціні.
    На вартість ремонту китайських планшетів впливає і його трудомісткість. Ремонт брендового планшета поребує від Технаря в рази менше часу і грошей, тому що всі вироби цього бренду збираються за єдиною схемою, а якість збірки брендового смартфона набагато вище. З «китайцями» все якраз навпаки...

При виборі китайського товару Технарі радять звернути увагу ще на один факт. Виріб від сумнівного бренду може загрожувати вашій безпеці! В сервісний центр регулярно надходять китайські планшети, ремонт яких полягає в несправності акумулятора. Крім того, що в ряді випадків батарея навіть нового пристрою погано тримає заряд (це не поломка, а специфіка), вона може згоріти. Спалахнути. Завдати шкоди вашому здоров'ю та здоров'ю майстра. І, що найстрашніше, роздутися, пошкодивши корпус!!!

Якщо думка фахівців здалася вам непереконливою, або вони запізнилися з порадами, і ваш пристрій «made-in-сhina» потребує поCHINки, ми зробимо все можливе, щоб повернути його до життя! На жаль, ми навряд чи зробимо ремонт китайського планшета недорого, але дамо можливість оплатити його в розстрочку. Скористайтесь послугою «Оплата частинами»!

Приносьте пристрій в сервісний центр, і будьте лояльні до майстрів, які, повірте, роблять все, що від них залежить!