Перша публікація в рунеті про нову помилку 305 на Xbox One

В останній час життя деяких власників Xbox One затьмарила одна неприємна подія – під час оновлення до останньої версії операційної системи приставки вони побачили повідомлення про помилку E305. Особливо прикро, що їх найгірші підозри дійсно можуть підтвердитися – така помилка вважається «недоглядом» виробника та може нанести серйозну шкоду пристрою!

Чому виникає помилка E305 на Xbox One

Зазвичай оновлення Xbox One проходить автоматично, не доставляючи господареві приставки ніякого дискомфорту. Але бувають і винятки. У новій версії приставка «заливає» прошивку по WI-FI, і зависає, так і не встигнувши розпакувати її. На мові технарів цей процес називається перериванням оновлення. Причиною його появи може бути погане з'єднання з інтернетом або перебої в напрузі.

Співчуваємо – ви опинилися в числі невдачливих, якщо приставка продемонструвала помилку такого формату:

E305 ХХХХХХХХ ХХХХХХХХ

Зверніть увагу, що цифри «х» і наступні за ними літери розрізняються.

Як виправити помилку E305 на Xbox One?

Для того, щоб вирішити проблему, потрібно усвідомити розміри збитків. Поломка приставки може бути різної ступені тяжкості.

Варіант 1. Операційна система Xbox не змогла оновитися. Цей збиток можна вважати мінімальним. Вирішити його можна шляхом заливки нової прошивки. Самою головною трудністю недосвідченого користувача в цій справі є неправильне визначення версії ОС, з якою він працює в даний час. Тільки після цього можна скачати потрібне оновлення системи.

Щоб дізнатися версію консолі, поверніться на головну сторінку, натиснувши кнопку Xbox. Увійдіть до МЕНЮ і виберіть Установки. Розділ Налаштування можна вибрати і на головному екрані. Виберіть Система, а потім – Інфо-консоль. Дізнайтеся в цьому розділі про версії операційної системи свого ігрового пристрою. Будьте далекоглядні – зафіксуєте відомості про неї, щоб вибрати правильне завантаження, приступивши до наступного кроку. Завантажте оновлення, встановіть його, оновіть, перезавантаживши консоль. Все не так погано, якщо з поломкою Xbox вдалося впоратися таким чином!

Варіант 2. У Xbox згорів мікрочіп. Все дуже погано. Як ви самі розумієте, пристрою не допоможе ремонт Xbox в домашніх умовах. Рекомендуємо не втрачати часу дарма, і відправитися в сервісний центр, де виконають ремонт вашої техніки.

Відремонтувати мікрочіп для компетентного професіонала не складе праці. Спеціалісти з сервісного центру з ремонту Xbox розберуть приставку і полагодять (замінять) мікрочіп. На послуги з професійного ремонту зазвичай діє гарантія – чим більший гарантійний строк дають майстри, тим більше вони впевнені у своїй роботі. Гарантія від «Технарів» поширюється на 6 місяців. Присвятіть цей час грі на улюбленій приставці!

Написання статті відбувалося 
за допомогою Романа Абрамова -
досвідченого інженера "Технарів". 
Дізнайтесь першими інформацію, 
 якої ще немає в рунеті!