Apple і неоригінальні дисплеї iPhone

Оновлення вийшло всього кілька днів тому iOS 11.0.3 і приніс погані новини.

Тепер, якщо ви користувач яблучного телефону з неоригінальним дисплеєм, чекайте біди: ваші телефони можуть бути відключені самим Apple, але не варто так відразу лякатися, адже поки що лояльності до піратів все ще зберігається, нижче детальніше.

Нещодавно відбувся реліз нової ОС для iPhone, там і була представлена ця нова опція компанії. Як ви і самі знаєте, мало хто ставить оригінальні дисплеї, після того, як розбили старий (в силу своєї ціни, бо платити 150$ за оригінал не хочеться, адже і правда, сенс платити більше, якщо інші фірми випускають такі ж, але коштують вони до 70$, та вони, може бути, щось і гірше, але з вигляду відмінностей не мають).

Apple, по суті почали війну на фронті піратства у виробництві деталей своїх пристроїв, не знаю, що у них в голові, адже логіки в цьому мало, нижче я розповім чому.

Звичайно ж в положення корпорації можна увійти, так як значна кількість грошей вони отримують саме з виробництва нових дисплеїв для заміни, а їх не купують, вони задалися питанням чому і відразу ж знайшли відповідь – дешеві підробки. Однак довгий час вони нічого з цим не робили і ось зараз вони знайшли рішення цієї проблеми. Ось тільки для нас – це погана новина, поки що ми ще не знаємо, наскільки критично це буде, але зрозуміло, що швидше за все доведеться ставити «оригінал». 

Є у цього і позитивна сторона, тому що тепер заміну скла ми будемо виробляти в сервісних центрах Аррle і виконувати роботу, само собою, будуть професіонали в кваліфікації яких сумніватися не доводитися. Ну і само собою оригінальні дисплеї самі по собі краще неоригінальних.

Вони працюють на всі 100% коректно, і ви не зустрінете будь-якого спотворення або чогось подібного, а якщо і трапиться, то у вас завжди буде право на безкоштовну заміну по гарантії. По суті, я навіть цілком можу погодитися з людьми, які купують «яблучні» телефони з-за їх якості та лагодять їх тільки в офіційних сервісах з тієї ж причини, адже це логічно, сплачуєте за якість спочатку, платіть і в процесі.
до Речі, маловідомий факт – у багатьох випадках оригінальні і неоригінальні дисплеї виробляються пліч-о-пліч, тобто, на одних і тих же заводах і фабриках. З-за цього в голові може виникнути питання до логіки виробників, чому ж вони самі виробляють те, з чим самі ж воюють, виглядає як змія, укусившая сама себе за хвіст, швидше за все нам цього не зрозуміти.

Не зрозуміти нам також і те, чому при такому розкладі нам не дають права вибору якоїсь дисплей нам ставити: оригінальний чи ні, для більшості країн це практично порушення прав споживача, з цієї причини поки що особливих скарг ми не чули і випадків відключення iPhone через неоригінального дисплея ми ще не спостерігали. В іншому випадку корпорації світить величезна кількість судових позовів і, само собою, зниження популярності, що змінить доходи компанії до невпізнання для них самих так.

З цієї причини оновлення 11.0.3 телефони, які були виведені з ладу з причини «нерідного» дисплеї були повернуті в дію. Не знаємо, що хотіла довести цим компанія, але, наскільки ми можемо зрозуміти, вони хотіли трохи налякати своїх користувачів, довести, що, якщо ВОНИ захочуть, замінити дисплей нам доведеться, а потім вони повернули собі статус «добренькой компанії».

Може ви не знали, але це не перший випадок боротьби з піратськими запчастинами. Раніше вони прив'язали кнопку «Home» до материнської плати, таким чином вони зробили неможливим заміну кнопки якимось сервісом крім як офіційним сервісом Apple, так як інструмент, що підключає кнопку до материнської плати, є ексклюзивно тільки у них.

Китайські кнопки «Home» стоять 3-4 доллари, але толку від них практично нуль. Apple встановила особливе, що пірати ще не освоїли, а значить і підключити неоригінальну кнопку пристрою із збереженням повного функціоналу стає неможливим.

Для заметочки (хоч вам це може бути і нецікаво), пристрій, з допомогою якого підключаються оригінальні кнопки називається «Horizon Machine», раптом знадобиться!

Смотрите gidra-zerkalo.com ссылка на гидру без тор соединения.