Чому Технарі не ставлять неліцензійне програмне забеспечення

В сервісну мережу «Технарі» регулярно звертаються клієнти, яких цікавить встановлення неліцензійного програмного забезпечення. Після того, як вони дізнаються, що ми працюємо ТІЛЬКИ з «ліцензією», багато хто намагається «домовитися». Ні. Ні. Ні. Ми робимо роботу якісно, тому з нами не можна «домовитися»!

А інакше…

  • Нестабільна робота комп'ютера або ноутбука.

  • Уразливість безпеки даних, велика ймовірність їх втрати.

  • Коротка тривалість «життя» операційної системи.

  • Неможливість виїхати з пристроєм закордон.

  • Синій екран смерті, який спостерігають 2% власників ПК і ноутбуків.


Ось «яскраві» наслідки встановлення неліцензійного програмного забезпечення.

А ви дивувалися, що «Технарі» працюють тільки з ліцензійним ПЗ! Так, ми не займаємося «піратськими» програмами, і це – наша принципова позиція.

І, найважливіше.

Любителів заощадити, крім вищезгаданих проблем, підстерігає ще одна небезпека, яка може дуже дорого обійтися. Використання неліцензійного ПЗ, яке є інтелектуальною власністю розробника, суворо карається законом. Інформація про це прописана в законах України «Про авторське право», «Про охорону прав на винаходи», «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг».

Відповідно до законодавства нашої країни, порушення авторських прав у вигляді використання пристроїв з неліцензійними програмами тягне за собою штраф 170-3400 грн і конфіскацію пристроїв, на які вони були встановлені. Незаконне поширення «піратського» – це штрафи до 51000 грн і, можливо, позбавлення волі до 6 років. (Кримінальний кодекс України, Стаття 176).

Тепер ви точно нас розумієте!

Милі клієнти «Технарів»! Ми з задоволенням зробимо встановлення ліцензійного програмного забезпечення, доповнення і оновлення до якого будуть поставлятися абсолютно безкоштовно

Ми з радістю прочитаємо позитивний відгук про наші послуги і порадіємо швидкості роботи вашого девайса (на ліцензійному ПЗ вона набагато вище!). 

Але не просіть нас про неможливе. 

Ми дуже цінуємо свою репутацію і ваші нерви!