Технарі – торгова марка!

Компанія «Технарі» отримала свідоцтво про реєстрацію торгової марки. Це стало для сервісної компанії черговим кроком в її розвитку!

Товариство з обмеженою відповідальністю «Технарі» працює вже більше року. Початок діяльності в складних економічних умовах для української, і не тільки, економіки, стало для компанії випробуванням на міцність, витриманим з успіхом. Про це говорять як стабільність позитивних результатів, так і поява постійних клієнтів.

Перелік послуг, в які входять ремонт, модернізація різноманітної офісної техніки (комп'ютери, ноутбуки, принтери та інші), встановлення програм та налаштування ліцензійного програмного забезпечення виявилися затребуваними настільки, що дозволило компанії відкрити філіальну мережу не тільки в Києві, а й в інших містах Україна. Клієнтами компанії вже стали як фізичні особи, так і компанії, які уклали договори про постійне обслуговуванні.

Пропозиції компанії «Технарі» служать підтримкою ІТ-можливостей її клієнтів на сучасному рівні в умовах постійних змін на софтовому та апаратному (Software & Hardware) ринках.