Відкриття нового сервісного центру на Лук'янівці!

Хороша новина для жителів Шевченківського району! З 3 березня на Лук'янівці працюатиме новий сервісний центр «Технарі»! Тепер ми знаходимося ще ближче – 2 будинка, або 210 метрів від метро Лук'янівська! Зі станції Політехнічний інститут доведеться пройти близько кілометра, а від Т. Шевченка – проїхатися 2 зупинки. В цьому сервісному центрі відбувається якісний ремонт ноутбуків та комп'ютерів, а також всієї іншої техніки – телевізорів, фото та відеотехніки, мікрохвильовок та кавових машин.

Сервісний центр на Лук'янівці

Місто Київ
Адреса вул. Білоруська, 1
Телефон (044) 224-50-24
E-mail retail@technari.com.ua
Графік работи Пн — Пт 11:00 — 20:00
Сб  11:00 — 17:00
Нд Вихідний

Платіть за ремонт комп'ютерів і ноутбуків правильно! Сервісний центр «Технарі» на Білоруській 1 спеціалізується на ремонті найглибших поломок! На комплексний ремонт техніки діє гарантія на 6 місяців, а кожна наступна послуга з ремонту, починаючи з другої, буде на 10% дешевше попередньої. В цьому сервісному центрі можна розплатитися поступово. Скористайтеся послугою «Оплата частинами» і, не переплачуючи, платіть за ремонт телевізорів та фотоапаратів протягом декількох місяців!

Випередите інших – тримайте руку на пульсі подій! Слідкуйте за нашими новинами про відкриття нових центрів в соцмережах і у нас на сайті!