Переїзд сервісного центру на Великій Житомирській на Лук'янівку

Шановні клієнти «Технарів», найбільшої мережі сервісних центрів з ремонту майже усього! Інформуємо вас про переїзд сервісного центру на Великій Житомирській у нове приміщення за адресою Білоруська, 1. Відкриття нового СЦ відбудеться 3 березня. Ми піклуємось про вашу зручність і будемо завжди пропонувати найкращі варіанти.

В нове відділення сервісних центрів по ремонту техніки на Лук'янівській набагато легше дістатися! Тепер жителі Лук'янівки і мікрорайону Татарка можуть робити ремонт ноутбука, мікрохвильовки та айфона, заощадивши на проїзді! Від метро Дорогожичі або Політехнічний інститут потрібно пройти кілька зупинок, а від станції метро Лук'янівська – всього 30-40 кроків! А якщо ви приїдете на машині, вам не потрібно буде шукати місце для паркування – ми потурбувалися не лише про пішоходів.

Техніку з сервісного центру на Великій Житомирській можна забрати з сервісного центру на Лук'янівській або з будь-якого іншого СЦ «Технарі». Просто зателефонуйте менеджеру, і скажіть, куди вам зручніше підійти!