Готуємо подарунки до Нового Року!

Окуляри віртуальної реальності VR BOX 2.0 2016 з геймпадом

Друзі, наближається Новий Рік! А зараз саме час задуматися про Новорічні подарунки! 

Хочете відчути всі барви віртуального світу в реальності? Окуляри VR BOX 2.0 допоможуть Вам у цьому! Кращий подарунок на Новий Рік! З допомогою різноманітних додатків ви зможете не тільки відправитися в подорож по країнах і континентах, насолодитися самими популярними іграми але й отримати незабутні емоції від перегляду роликів You Tube. Ви також отримаєте можливість перетворити свої фотографії і відео в 3D формат. 

Ці окуляри укомплектовані пультом ДУ, який обладнаний ігровим джойстиком. Для переходу від платформи Android до iOS, необхідно лише перемкнути режим на пульті. На джойстику, як правило, розташовані кнопки ABCD. Щоб отримати справді незабутні відчуття, насолодитися емоціями, які викликає неосяжний захоплюючий світ захоплюючих яскравих пригод, встановіть програму 3D VR 360 з Apple Store або Google Play. 

Картридж зі смартфоном необхідно зафіксувати в призначеному для нього слоті і вставити у шолом – ваша мандрівка почалося! До шолома можна підключити смартфони, габаритні розміри яких не більш 16см * 8,2 см *1 см. Крім того, VR BOX 2.0 оснащений чотирма отворами для навушників і зарядки смартфона. Окуляри фіксуються еластичними широкими ременями, комфортно охоплюють голову в 2 площинах. М'який кант всередині шолома, що повторює форму обличчя, не пропускає світло в ваш індивідуальний віртуальний кінотеатр. Ви маєте можливість самостійно регулювати зображення за допомогою рухомих лінз. Передня панель шолома може бути відсунута, дозволяючи тим самим розширювати коло додатків і ігор, відкриваючи огляд камері телефону.

Подивитися і приміряти Окуляри віртуальної реальності VR BOX 2.0 2016 з геймпадом ви можете в будь-якому з сервісних центрів нашої мережі!