Відкрився 11-й сервісний центр "Технарі" на Голосіївській!

Ми освоюємо нові горизонти! 22 січня найбільша київська мережа сервісних центрів «Технарі» святкує відкриття одинадцятого центру, який буде розташовуватися біля метро Голосіївська. У цьому центрі можна здійснити експрес-ремонт техніки (телевізорів, ноутбуків і планшетів). Новий сервісний центр «Технарі» знаходиться в хвилині ходьби від метро Голосіївська, біля готелю Мир і в одному приміщенні із Приватбанком.

Сервісний центр на Голосїївській

Город Київ
Адрес пр-т 40-річчя Жовтня, 70
Телефон (044) 224-50-24
E-mail retail@technari.com.ua
График работы    Пн — Пт   09:00 — 18:00
Сб — Вс Вихідні

Розширюючи межі покриття і збільшуючи кількість відремонтованої техніки, ми нарощуємо свою компетентність, підвищуючи і без того дивовижний показник обслуговування. В сервісному центрі на Голосіївській ремонт ноутбуків буде проводитися на звично ідеальному рівні – його забезпечить високий (підтверджений сертифікатами) професіоналізм наших співробітників. Там же буде відбуватися і якісний ремонт iPhone (iPad). Ремонт телевізорів займе максимум 5 днів, а на ремонт фотоапаратів (як, власне, і на всю техніку), за класикою, пошириться шестимісячна гарантія. Клієнти зможуть зробити недорого ремонт техніки в «Технарях» - їм буде доступна приємна система знижок до -50%, дійсних для будь-якої подальшої послуги.

Не пропустіть свіжої інформації по відкриттю нових відділень сервісного центру «Технарі» - читайте новини сайту та моніторте оновлення в соцмережах. Або ж зателефонуйте за номером телефону +38 067 224-50-24.